[slideshow_deploy id=’613′]

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου επισκέφθηκαν οι μαθητές /μαθήτριες της Δ΄τάξης του σχολείου μας νωρίς το πρωί το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, δώρισαν το βιβλίο τους στην παιδική δημοτική βιβλιοθήκη και επισκέφθηκαν ? συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους Μαθιαντώνη Μαρίνα και Σπανού Μαρκέτα- το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Στην εκπομπή της κ. Κικής Οικονόμου και του κ. Τηλέμαχου Αρναούτογλου μίλησαν ζωντανά, απάντησαν σε ερωτήσεις και εξήγησαν πώς γεννήθηκε η ιδέα, πώς επιλέχθηκε το θέμα και ο τίτλος, πώς δούλεψαν όλοι μαζί και έστειλαν μήνυμα αποδοχής και υπεράσπισης της διαφορετικότητας

Είχαν ακόμη την ευκαιρία να προσφέρουν στην πόλη της Ξάνθης και στον πρώτο πολίτη αυτής ένα αντίτυπο του βιβλίου τους, το οποίο παρέλαβε εκ μέρους του Δημάρχου η αντιδήμαρχος παιδείας, κ. Θεοδώρα Γιαννώτα, η οποία συνομίλησε με τα παιδιά ζωντανά και τους συνεχάρη. Τέλος συνομίλησαν τηλεφωνικά και με τον εκδότη του βιβλίου κ. Μιχάλη Σπανίδη.

Πριν αποχωρήσουν οι μαθητές πρόσφεραν ένα αντίτυπο στη Διεύθυνση του Ραδιοφωνικού Σταθμού και τους ευχαρίστησαν όλους για την πολύ ζεστή φιλοξενία, τη μοναδική εμπειρία και τις  στιγμές δημοσιότητας που τους χάρισαν!

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη και να δείτε τη σχετική ανάρτηση του σταθμού εδώ:

http://radio899.gr/?q=node/6553

Μετάβαση στο περιεχόμενο